Nederlands ¦ English
Dapper Dragen
Babydragen & kompas voor ouderschap
"Enorm bedankt voor al je leerzame tips en informatie. Ik ben met meer zelfvertrouwen vertrokken."
"Lerares deed het goed, was ervaringsdeskundige en enthousiast!"

Tarieven babydraagconsult

Hieronder vind je de tarieven van Dapper Dragen babydraagconsulten. Lees hier wat een babydraagconsult inhoudt.

Tarief

Standaardtarief: €45 per uur, ongeacht of je alleen of met z'n tweeën komt.

Op zondag en 's avonds na 21:00: €55.

Gebaseerd op het standaardtarief is een draagconsult mogelijk vanaf €29,50 (voor een opfrissessie of leren dragen met een draagzak). Een enkel of duoconsult is mogelijk vanaf €58,50.

Locatie

Het consult wordt gegeven op de bedrijfslocatie in Vught (W.J. van Ghentstraat 6). Dit is het meest praktisch, omdat ik hier beschik over verschillende dragers en ander materiaal dat ik kan demonstreren. Het is echter ook mogelijk om een consult bij jou thuis te houden (zie hieronder).

Consult aan huis

Indien gewenst kan ik het draagconsult op een andere locatie houden. Ik reken dan €20 voorrijkosten binnen de gemeente Vught/Cromvoirt en €30 daarbuiten. De maximale afstand die ik kan afleggen is 30 km.

Deze voorrijkosten worden gerekend bovenop het uurtarief zoals hierboven staat beschreven.

Consult op afstand

Het kan natuurlijk zijn dat je zo ver weg woont dat een regulier draagconsult niet praktisch is. In dat geval kan ik een consult op afstand doen. Skype heeft hierbij mijn voorkeur, zodat we elkaar in elk geval kunnen zien. Het uurtarief is in dit geval €30.

Hoe lang duurt een consult?

Dat ligt eraan. Ik nodig je van harte uit om je baby mee te nemen, zodat je meteen met hem/haar kunt oefenen. Dit betekent in de praktijk wel dat we iets minder efficiënt te werk kunnen gaan: de zorg voor je baby komt uiteraard eerst. Maar geen nood: we nemen ruim de tijd voor eventuele (borst)voeding en dergelijke, zonder dat dit meetelt in de uren waarover ik een tarief reken.

Verder is de lengte van een consult afhankelijk van je eigen voorkennis. Als het je eerste keer is kun je rekening houden met één tot anderhalf uur als je alleen komt, en anderhalf tot twee uur als je een partner meeneemt. Het is ook afhankelijk van hoeveel je wilt leren. In elk geval raad ik af om te veel in één keer te willen doen; het is beter om twee kortere sessies te doen dan één hele lange (we moeten natuurlijk ook rekening houden met het geduld van je baby). We zullen vooraf bespreken hoe we het consult het beste kunnen aanpakken.

Als je alleen maar wilt leren hoe je een draagzak gebruikt, dan kunnen we in een half uur klaar zijn.

Opfrissessies (waarbij je een specifieke knoopwijze nog eens wilt oefenen, of er een nieuwe knoopwijze bij wilt leren) zijn meestal ook niet veel langer dan een half uur.

Betaling

Na afloop krijg je een factuur, welke je contant of per overschrijving kunt voldoen.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kun je WhatsAppen of bellen naar 06-26679726. Je mag ook mailen: melinda@dapperdragen.nl

© Dapper Dragen 2020
KvK: 53821874
Veiligheid en algemene voorwaarden
Dapper Dragen
Babydragen &
kompas voor ouderschap
W.J. van Ghentstraat 6 Vught
melinda@dapperdragen.nl
Tel: 06-26679726
Facebook@DapperDragen @BabyCafeVught