Nederlands ¦ English
Dapper Dragen
Babydragen & kompas voor ouderschap
"Enorm bedankt voor al je leerzame tips en informatie. Ik ben met meer zelfvertrouwen vertrokken."
"Lerares deed het goed, was ervaringsdeskundige en enthousiast!"

Wat is Babycafé Vught?

Babycafé Vught

Babycafé Vught is een ontmoetingspunt dat al lang dringend nodig is in regio Vught. Wij vonden dat het tijd werd voor een plek waar jonge ouders met elkaar in contact kunnen komen. Babycafé Vught wordt georganiseerd door Melinda.

We steunen ouders graag wanneer ze vragen en twijfels hebben. Uit onze ervaringen en uit onderzoek blijkt dat in contact blijven een groot verschil maakt in het voorkomen van postnatale depressies en het succesvol geven van borstvoeding. Een ontmoetingspunt is een manier om dit contact mogelijk te maken, cruciaal voor de ouders en belangrijk voor de begeleiders die liefdevolle en complete begeleiding willen aanbieden.

Door Babycafé Vught hoeft het contact na de kraamweek of consulten niet meer te stoppen; ouders hebben een plek waar ze met hun geluk en vragen terecht kunnen en waar ze andere ouders kunnen ontmoeten.

Zie voor meer informatie onze Facebookpagina: @BabyCafeVught, of neem contact op met Melinda via mail: melinda@dapperdragen.nl, of via telefoon of WhatsApp: 06-26679726.

© Dapper Dragen 2020
KvK: 53821874
Veiligheid en algemene voorwaarden
Dapper Dragen
Babydragen &
kompas voor ouderschap
W.J. van Ghentstraat 6 Vught
melinda@dapperdragen.nl
Tel: 06-26679726
Facebook@DapperDragen @BabyCafeVught