Nederlands ¦ English
Dapper Dragen
Babydragen & kompas voor ouderschap
"Enorm bedankt voor al je leerzame tips en informatie. Ik ben met meer zelfvertrouwen vertrokken."
"Lerares deed het goed, was ervaringsdeskundige en enthousiast!"

Wat is Babycafé Vught?

Babycafé Vught

Babycafé Vught is een ontmoetingspunt dat al lang dringend nodig is in regio Vught. Anita (IBCLC lactatiekundige en directeur van ABC Kraamzorg) en Melinda (Dapper Dragen) vonden dat het tijd werd voor een plek waar jonge ouders met elkaar in contact kunnen komen.

Melinda en Anita werken al jarenlang samen om families de beste start te geven. Naast hun dagelijks werk geven ze samen de Goede Start cursussen en steunen ze ouders graag wanneer ze vragen en twijfels hebben. Uit hun ervaringen en uit onderzoek blijkt dat in contact blijven een groot verschil maakt in het voorkomen van postnatale depressies en het succesvol geven van borstvoeding. Een ontmoetingspunt is een manier om dit contact mogelijk te maken, cruciaal voor de ouders en belangrijk voor de begeleiders die liefdevolle en complete begeleiding willen aanbieden.

Door Babycafé Vught hoeft het contact na de kraamweek of consulten niet meer te stoppen; ouders hebben een plek waar ze met hun geluk en vragen terecht kunnen en waar ze andere ouders kunnen ontmoeten.

Agenda

Babycafé Vught vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats van 10:00 tot 12:00.

Adres:
Brasserie Onder Ons
Moleneindplein 21
5262 CW Vught

Zie voor meer informatie onze Facebookpagina: @BabyCafeVught, of neem contact op met Melinda via mail: melinda@dapperdragen.nl, of via telefoon of WhatsApp: 06-26679726.

© Dapper Dragen 2019
KvK: 53821874
Veiligheid en algemene voorwaarden
Dapper Dragen
Babydragen &
kompas voor ouderschap
W.J. van Ghentstraat 6 Vught
melinda@dapperdragen.nl
Tel: 06-26679726
Facebook@DapperDragen @BabyCafeVught